Friday, February 18, 2011

Bogat @ Rozita Che Wan...hehe

Bogat nak cantas akak???Pening terus kepale akak...
Entry ni patutnya semalam aku post...
Tapi maxis macam cilakak sikit service dia...
Aku pulak sekarang memang suka call maxis kalau brodband ada problem...
Naseb baik dorang x ingat nama aku...Confirm dorang xnak layan kalau dah kenal aku kan....
Aku baru je lepas solat Jumaat...Alhamdulillah...Tapi khutbah tido jugak...Pe cite...
Aku copy paste je balik benda yang aku nak tulis semalam..
Sebab kalau nak taip balik...memang letih ar
Tangan ni taip cam siput BABI pulak...
Sempat la aku copy ke word sebelum disconnected semalam...

-----------------------------------------------------------------
Tengahari tadi aku, pendek, tikah ngan sharey pergi KLIA...
Sebabnye....Mahu ucap selamat jalan kepada bakal klon Rozita che Wan...hehe
Sape lagi kalo bukan Bogat kan...
Agak la sedih juga...ye la...aku sem lepas kot baru rapat dengan dia...
Dah kena berpisah...
Bogat ckp tadi nak buat adegan macam cite Ada Apa Dengan Cinta tadi...
Sebenarnye aku tak tahu adegan ape...
Sekali je kot aku tengok citer 2...ce cite Bogat...adegan apa 2...Huhu

Heroin dia cantek bangat...tapi macam comot pun ada...Hehe

Ok...sambung balik pasal Bogat...
Sebenarnye kami2 ni hantar Bogat ke KLIA...
Sebab dia dapat pergi untuk student xchange dekat Indonesia dong...
Jangan balik nanti ko cakap Indon sudah...
Aku lempang2 ko nanti...Haha
Tiba2 rasa macam rugi pulak xpergi interview student exchange 2...
Mana la tahu ada rezeki juga macam Bogat...Huhu
Apa2 pun...Bogat...aku harap ko study elok2 dekat sane ye...
Lagi satu....ingat pesanan Pakcik Radzali tadi...
Solat jangan tinggal ye kawan...
Aku pun selalu juga skip bile penat sangat...
Entah buat apa yang penat sangat pun aku tak tahu...Huhu



Cantik Bogat tadi kat KLIA...
Nak bodek sebenarnye...Haha
Beli la apa2 pun kat Indon tu ye...Haha

Moga2 sukses di sana ye Cik Bogat...


Kecik2 dulu mesti muka Bogat comel macam ni...Tapi ni baby boy...Haha
Semangat gile muka budak ni...

Last pesanan dari aku...
Kalau jumpa awek di bawah ni...
Kirim salam sayang aku dekat dia...Haha

I'm waiting for U darling(Alan Shinosuke)...
Saja nak perasan sikit...korang dah buat muka kan bila baca ni...
Macam la aku tak taw...haha








Sunday, February 13, 2011

Hepy Bday 4 DENEY(ADNAN)

Camne la boleh lupe nak prank ko deney...xpela...ko tunggu je...masenye akan tiba jugak...huhu
Anyway Hepy Bday My Father....(AZLAN BIN ADNAN)...Hehe...Yang ke 21....
Jeles shial umor ko baru 21...Ceit...

HB bro...Moga2 ko jadi lelaki yg lebih matang lepas ni ye...huhu
Never leave men behind...Haha




Friday, February 4, 2011

Aku Hantu Laksa Kak Juah......

Hantu a.k.a Aku...
Laksa Kak Juah.....
Bukak2 je terus gambar pocong...
Pe cite ni...
Rilex2...
Bace dulu sampai habis ye kawan2 yang ku sayang...
Aku memang hantu laksa Kak Juah...
Kalau laksa Kak Limah aku xhantu mane la kan...
Mamat Khalid je yang suke...Huhu
Korang taw x sape Kak Juah 2...
Ce teka...sape dia 2...Huhu
Xtaw ar tu kan...
Kak Juah 2 a.k.a Makcik Zabariah...a.k.a Mak Alan Shinosuke...
Korang jgn tanye aku... mane mak aku dapat name Juah 2...
Aku pun xtaw cane boleh keluar name 2...
Kawan2 mesyuarat tingkap dia yang panggil name 2...
Kak Juah....Jom gosip...(Bukan aku yang panggil...Mak cik Yah yang panggil ye...)
Xpela Kak Juah oi...Pape pun name mu...Laksa mu tetap di hatiku....
Sebab laksa ar aku sanggup balik ke kampung yg aku xberapa suke nak balik kan...
Tapi yang 2 juz reason aku yang ke 3...
Ni reason yang 2nd...
Aku nak ambik cekelat ni...
Sebab last week parents aku g Langkawi...
Xajak pon...Sentap aku...Huhu...
Ni je yang tinggal...
Yg lain sebok bagi kat cucu2 dia...
Actually aku punye coklat kat pic bawah ni je...
Ni je aku punye...
So...korang xyah la nak mengendeng2 kat aku...
Ni pun xcukup tok aku sorang...
Yang dalam balang 2 pun aku rembat kakak aku punye...
Sory la Cik Ani ye...
Ko dah cukup gemok tok makan cekelat byk2...Haha
Sebab yang pertama....huhu...drum rollllll sikit.....
suspen x....haha...
Ka ching....

Ni duit zaman bile Pak Denan oi...
Kalo xnk bagi....cakap...
Sah2 la xlaku duit ni nak pegi beli baju kat Uptown...
(Hakikatnye...aku dapat gak...xbanyak pun...janji dapat...Haha)
Thx Pak Denan...tp bukan dia yang bagi kat aku...Kak Juah yang tlg bagi kan...

P/S: Balik la kampung selalu ye kawan2...Jenguk2 la parents korang 2...sementara dorang masih ade lagi ni....


Wednesday, February 2, 2011

Kawan Rapat Tak Perlu Ramai2....Betul ke???

Aku pun xtaw nak cakap ape pasal ni...sebab kawan rapat aku pun bukan ramai mana pun...(anti soSIAL)
Sape yang close ngan aku tu taw la sape kawan2 rapat aku...
Tapi yang menjadi persoalan sekarang...perlu ke tak ramai kawan rapat ni...Tlg jwb...
Bukan ape...kawan aku Bogat penah cakap kat aku...kalau ramai sangat kawan yang kita rapat....nanti nak buat pape pun semua kena bagi taw...kalau xbg taw nanti or xajak ke...nanti mule la...sentapmakproduction....(tringat jake plak...Hoho)
Aku setuju ngan cakap Bogat 2...sebab...
Nanti la aku sambung balik ye...Hehe...




Yang no 3 pekejadahnye...bile pulak aku bermakeup...natural kacak kot...orang cakap muke aku iras2 Fahrin Ahmad...Betol ke...Trimas...Haha

Ini aku....
Yang ni Fahrin Ahmad...cewek ar dia ni...xmacho langsung...Haha...Sory Bogat aku taw ko minat dia...Hehe
Same kan muke dia cam aku....Kan kan kan...



A single rose can be my garden... a single friend, my world.
 Leo Buscaglia 





1st Time

Sekarang dah jadi trend kena ada blog pulak after facebook n twitter...
Aku cuba berkongsi pape yg ak rs nk kongsi dengan korang semua untuk 1st time ak mgunakan blog n menulis blog...
sebab tu tajuk dia 1st time...Huhu
Aku suke bace blog orang sebelum ni...n sampai sekarang pun ak bace gak...
Tetiba hari ni sampai seru aku nk ade blog sendiri...n then aku pun wat la...
Ni lah hasilnye...even aku xtaw cane nak tukar2 sgt layout la background la...pejadahnye byk sgt bnd2 kat dlm blog ni...