Friday, March 4, 2011

Aku syak mamat yang sembahyang sebelah aku tadi berkurap-kurapan...

Assalamualaikum W.B.T

Tetiba bagi salam pula kan...
Entri sebelum ni haram tak pernah bagi pun...Huhu
Mungkin aura kat masjid tadi masih ada lagi kot...Hehe


Ni namanye kurap ye kawan2...
Aku rase memang syak wasangkarable(lebih kurang maksud macam unsangkarable) mamat tu berkurap...
Aku nak kusyuk sembahyang tadi pun tak boleh ok...
Asyik-asyik(bukan lagu Amelina der...) garu...
Memang mengganggu konsentrasi aku nak sembahyang tadi...
Yang tak boleh bla tu....
Dia sanggup settlekan menggaru kurap dia dulu baru rukuk...
Pe punya perangai la mamat ni....
Lagi satu yang aku tak boleh terima...sempat lagi garu kat tempat sensitif kaum2 adam ye...Huhu
Takkan kat situ pun berkurap jugak der...Ish Ish Ish...

Settle pasal mamat tu...
Aku teringat pulak cikgu Sejarah aku dulu time form 1
Penyakit yang sama dengan mamat tadi...
KURAP............
Budak-budak sekolah kitorang panggil cikgu 2 Alias Kurap ye...
Sebut lagi sekali...Alias Kurap ye...
Mati la aku kalau dia ada hantar spy...
Ampun cikgu...beribu-ribu ampun...

Sesiapa yang ada kurap tu sorry ye....
Aku tak ada kurap...Panau je...Haha...
Entri ini tidak ada kena mengena dengan yang berkurap mahupun yang berpanau...
Peace:)
I want nobody nobody but YOU...Ok aku taw ni bukan wondergurl....
Aku rembat je gambar amoi mane entah...
Amoi Kolej Jati kot...Haha
Tapi sorry I already book dis gurls...haha