Wednesday, May 18, 2011

MengAnjing!!!


Aku tak boleh tido lagi...so aku try update blog ni...
Tp bukan cerita pasal anjing aku nak cerita pagi-pagi buta ni...
Aku baru perasan geng2 membahan @ menganjing kawan2 semakin lama semakin best bile hangout dengan dorang...
Sumtimes aku terase bile kena...:(
But sumtimes aku ignore je...
Bagi aku menganjing orang ni memang best...:)
Tapi bile aku yang kena....Sentapmakproduction ok...:(
Tapi aku pandai cover balik xnak nampak aku LOSER sangat kan...
Attack la balik dorang 2..
Kalau korang terima je dinganjingkan, memang kena lagi ar korang...
Bagi aku dats da way macam mane ko nk survive dengan orang2 sebegini....
But honestly...aku suke berkawan dengan orang2 cenggini...
Stress pun boleh hilang kot kalau lepak dengan dorang2 ni...
But one advice from prof sentapmaknak...kalau korang seorang yang tacing n hancing...I dont think so U can lepak2 dengan orang macam ni...
Trust me....ada yang nangis panggil mak nanti kena nganjing kalau korang try...Ok aku tipu je yang nangis tu...
Kite dah besar pulak nak nanges2 ni kan...Hehe
Tapi boleh buat gadoh woooo menganjing2 orang ni bile time dia xsesuai n orang yang xsesuai...Huhu
By da way aku masih belum boleh di kategorikan sebagai orang yang suke menganjing orang...
Aku takde ciri sebegitu sangat...Hehe(Bajet suci n murni la sikit kan)...
Dats why aku just suke hangout dengan orang2 macam ini...bukan macam itu...Huhu...




Tuesday, May 10, 2011

EXAM AKU DAH FINISH...KORANG BILE LAGI???HUHU

Ok aku punye exam dah abes...
Aku xnak pikir pun aku dapat berape...
Sebab sem ni aku down giler sangat2...
So korang x yah nak gatal2 tanye result aku nanti bile dah keluar...Huhu
Never say never...
Dah aku maw tido...
Tunggu pakcik clearance datang jap lagi pukul 6:40....huhu
Gudluck pada kawan2 semua ye...Huhu....
Mari same2 carik keje part time...4 bulan doe cuti...