Monday, January 30, 2012

Tamat sudah menjadi STUDENT

Assalamualaikum W.B.T

Tarikh 20hb Januari 2012 merupakan tarikh yang paling bermakna, paling sedih dan yang paling aku tak suka sebab aku dah menamatkan kehidupan aku sebagai seorang pelajar.
Time aku diploma dulu aku rasa benda yang sama cuma kali ni aku rasa lain sikit.
Aku tak tahu nak explain macam mana perasaan tu.
Mungkin sebab lepas ni aku dah tak akan sambung belajar.So aku rasa sedih yang berlebih lebihan bila dah habis sem  ni. Hehe
Apa yang buat aku rasa terlalu touching bila my friend post dekat blog dia pasal last day tu.
Aku tak tipu kat korang.Aku memang menangis sampai Subuh kot lepas baca.Tapi aku baca pun lagi 15 minit kot nak Subuh.Hehe.
Cukup kot sampai di sini.
Will be continue with post untuk orang2 yang aku akan ingat sampai bila2 sepanjang aku ambil degree ni:)